Solutii logistice

Bere Bauturi Bucuresti S.A. asigura si ofera solutii de transport si logistica pe baza unei experiente de peste 25 ani de activitate.

Oferim solutii logistice complete pentru lantul de aprovizionare care sunt adaptate nevoilor individuale ale clientilor nostri. Ascultam fiecare client, oferim flexibilitate si proiectam solutii pentru a satisface fiecare nevoie.

Dispunem de unitati de depozitare pentru clienti multipli, amplasate in 3 judete din sud-estul Romaniei: Bucuresti, Prahova si Ialomita, care deservesc multe sectoare, inclusiv tehnologia, productia, FMCG, comertul cu amanuntul.

Depozitele noastre au acces pentru camioane industriale. Serviciul de depozitare este dedicat producatorilor comerciali care nu dispun de spatiu de stocaj, dar si persoanelor fizice care vor sa depoziteze pe termen scurt diferite marfuri. Depozitele Bere Bauturi Bucuresti S.A. sunt dotate cu sisteme de supraveghere video si sisteme de detectie si stingere incendii.

In calitate de furnizor de servicii complete cu valoare adaugata in domeniul logisticii, depozitarii si fulfillment, va oferim pachetul complet de servicii pentru gestionarea comenzilor: ne ocupam pentru dumneavoastra de depozitare, inclusiv gestionarea termenelor de valabilitate, a loturilor si a numerelor de serie, ambalare (pick & pack) si expeditie, precum si de logistica retururilor.

Prin externalizarea logisticii depozitarii si a proceselor de fulfillment, va veti spori in mod considerabil flexibilitatea si eficienta si va veti putea concentra in totalitate asupra activitatilor dumneavoastra de baza.

Va informam cum, cu ajutorul externalizarii, puteti atinge un nou grad de flexibilitate, cum puteti transforma costurile fixe in costuri variabile si cum puteti spori eficienta companiei dumneavoastra prin investitii minime si adaptare la fluctuatiile sezoniere.

Cerintele dumneavoastra individuale cu privire la distributia de bunuri si marfuri impreuna cu standardele noastre de eficienta determina atat alegerea mijlocului de transport potrivit, cat si viteza de distribuire.

Pentru mai multe informatii contacteaza specialistii nostri prin pagina de contact!